Λεμεσός: Διάρρηξη καταστήματος κινητών τηλεφώνων σε κεντρική λεωφόρο

Λεμεσός: Διάρρηξη καταστήματος κινητών τηλεφώνων σε κεντρική λεωφόρο

Διάρρηξη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας διαπράχτηκε σε κεντρική λεωφόρο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα η διάρρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη 31/3 τα ξημερώματα στην λεωφόρο Μακαρείου όταν οι διαρρήκτες ανέβασαν το εξωτερικό ρολό και σπάζοντας στο τζάμι του καταστήματος.

Ο συναγερμός του υποστατικού ήχησε ειδοποιώντας την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης του καταστήματος.

Την ώρα όμως που έφτασαν τα άτομα της εν λόγω εταιρείας ήταν ήδη αργά, καθώς η διαρρήκτες είχαν γίνει καπνός για να μεταβεί στην σκηνή η Αστυνομία όπου διεξάγει έρευνα.

Ο αριθμός των κλοπιμαίων κινητών δεν έχει ακόμη γνωστός 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE