ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tα Public στηρίζουν την φιλαναγνωσία!

Tα Public στηρίζουν την φιλαναγνωσία!

Οι ενέργειες του μεγαλύτερου βιβλιοπωλείου της χώρας για προώθηση της ανάγνωσης βιβλίων.

129.864.880 βιβλία κυκλοφορούν σήμερα στον κόσμο σύμφωνα με την Google. Και ποτέ δεν είναι αρκετά! Η πιο προσιτή πολυτέλεια, τα βιβλία, ανοίγουν το μυαλό μας, ξετυλίγουν τη φαντασία μας, μας μαθαίνουν περισσότερα για τον εαυτό μας, τους άλλους, τον κόσμο. Η αξία τους είναι ανεκτίμητη.


Εμείς στα Public, ως το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της χώρας, αποφασίσαμε να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί για την προώθηση της φιλαναγνωσίας και την προβολή του βιβλίου στη χώρα μας. Έτσι, μέσα στο 2016 έχουμε προγραμματίσει μια σειρά από κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες όπως:


•    Την πρώτη στην Κύπρο κοινό έρευνα φιλαναγνωσίας, με σκοπό να καταλάβουμε πόσο διαβάζουμε και να σκιαγραφήσουμε τη ταυτότητα μας ως αναγνωστικό κοινό. Τα αποτελέσματά της αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.


•    Την μοναδική στο νησί Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίων, στα τρία mall των πόλεων, κατά την οποία ο καθένας μπορεί να φέρνει το δικό του βιβλίο και να το ανταλλάσσει με ένα άλλο, μόνο με 1 ευρώ, το οποίο θα πηγαίνει σε φιλανθρωπικό σκοπό.


•    Ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα προώθησης του βιβλίου στα σχολεία, το οποίο θα συνοδεύεται από έναν μεγάλο διαγωνισμό και αλλά και εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών.


•    Σταθερούς διαγωνισμούς δωρεάν προώθησης νέων τίτλων βιβλίων σε όσα ΜΜΕ το επιθυμούν, σε συνεργασία με τους εκδοτικούς οίκους.
Σε αυτό το φιλόδοξο έργο προώθησης του βιβλίου θα σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους.


Τέλος, καθώς γνωρίζουμε το κουραστικό σας καθημερινό πρόγραμμά και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που αφιερώνετε στον εαυτό σας, δεν μπορούμε παρά να σας προτείνουμε να τον αξιοποιήσετε παρέα με ένα βιβλίο από τα Public, τον απόλυτο προορισμό του βιβλίου.


Καλή ανάγνωση!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Θα μας τρελάνει ο καιρός - Ζέστη και βροχές στο «μενού» - Αναλυτικά η πρόγνωση

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top