LIFESTYLE

Σοκ καταγγελία Γκλέτσου για το τροχαίο της μητέρας του Τσαλίκη: «Ήταν λάθος η σήμανση»

Σοκ καταγγελία Γκλέτσου για το τροχαίο της μητέρας του Τσαλίκη: «Ήταν λάθος η σήμανση»

Την Τετάρτη το απόγευμα η μητέρα του τραγουδιστή είχε ένα μοιραίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η θεία του τραγουδιστή, που επίσης επέβαινε στο όχημα και η ίδια να τραυματιστεί.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, συγκλονισμένος από αυτό που συνέβη στην οικογένειά του, περνάει δύσκολες στιγμές, και έχει ανάγκη την στήριξη του κόσμου. Την Τετάρτη, λίγο πριν τις 19:00, η μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη είχε ένα μοιραίο ατύχημα στη Λαμία. Το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με ένα άλλο στη νέα διασταύρωση που έχει γίνει στον παλιό δρόμο Στυλίδας – Καραβόμυλου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η θεία του τραγουδιστή, που επίσης επέβαινε στο όχημα.

Σήμερα, ο Απόστολος Γκλέτσος,  μίλησε στο lamiareport.gr και έκανε μια σοβαρή καταγγελία. Όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Στυλίδας, στο σημείο που συνέβει το δυστύχημα, έχουν γίνει κι άλλα σοβαρά τροχαία, για την ακρίβεια, τις τελευταίες 13 μέρες είχαν 2 σοβαρά ατυχήματα. Ο Γκλέτσος τόνισε οτι η σήμανση είναι λάθος και είχε καλέσει τους κατοίκους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διασταύρωση «καρμανιόλα».

Σε έξαλλη κατάσταση, τόνισε οτι δεν μπορεί να περιμένει άλλο να διευθετηθεί αυτή η κατάσταση, παρακαλεί να αλλάξει η σήμανση και συστήνει μεγάλη προσοχή στους οδηγούς!

Δείτε τι είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top