Διαγωνιζόμενη του Dansing: «Με πρόσβαλαν - Ένιωσα ότι με αντιπάθησε απο την πρώτη στιγμή ο Νίκος Μουρατίδης» - VIDEO

Διαγωνιζόμενη του Dansing: «Με πρόσβαλαν - Ένιωσα ότι με αντιπάθησε απο την πρώτη στιγμή ο Νίκος Μουρατίδης» - VIDEO

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας για διάφορα θέματα.

Απο την συζήτηση δεν έλειψε και ο σχολιασμός για την συμμετοχή της στο Dansing for you 5.

Στην εκπομπή «Θα δεις τι θα κάνεις» με την Έλενα Τσιακούπη στο tv.totheaonline η Χριστιάνα Θεοδώρου, ομολόγησε ότι ενώ όταν μπήκε στο Dansing for you 5 πίστευε πως ο αγαπημένος της κριτής θα ήταν ο Νίκος Μουρατίδης, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν. 

«Ένιωσα ότι με αντιπάθησε απο την πρώτη στιγμή», αποκάλυψε ενώ σχολίασε γιατί ένιωσε ότι την πρόσβαλαν με την συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό show

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλη την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.