Έτοιμο το αεροδρόμιο των Βρυξελλών να υποδεχτεί επιβάτες

Έτοιμο το αεροδρόμιο των Βρυξελλών να υποδεχτεί επιβάτες

Κλειστό όμως και αύριο, Παρασκευή – Αναμονή για επίσημη έγκριση

Από τεχνικής άποψης, το διεθνές αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών είναι έτοιμο. Όμως, σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας, δεν προβλέπεται να πραγματοποιηθεί καμία εμπορική πτήση πριν από αύριο το βράδυ, ανακοίνωσε σήμερα η διαχειρίστρια εταιρεία.

«Το τελευταίο στάδιο για την επανάληψη της δραστηριότητας (του αεροδρομίου) είναι η επίσημη έγκριση από την πολιτική ηγεσία», διευκρίνισε η Brussels Airport σε ανακοίνωσή της. «Εν αναμονή αυτής της έγκρισης, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθούν πτήσεις» ούτε και αύριο Παρασκευή, πρόσθεσε η εταιρεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».