Εκατοντάδες πρόσφυγες έφυγαν από τον Πειραιά για κέντρα φιλοξενίας

Εκατοντάδες πρόσφυγες έφυγαν από τον Πειραιά για κέντρα φιλοξενίας

Σε 532 ανέρχονται οι μετανάστες και πρόσφυγες που αναχώρησαν σήμερα με πούλμαν από το λιμάνι του Πειραιά για κέντρα φιλοξενίας στην Κυλλήνη και τα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, 318 άτομα αναχώρησαν για το κέντρο προσωρινής φιλοξενίας στην Κυλλήνη και 214 για τα Ιωάννινα. Για σήμερα δεν έχουν προγραμματιστεί άλλες αναχωρήσεις μεταναστών και προσφύγων, ενώ στο λιμάνι του Πειραιά έχει αυξηθεί για προληπτικούς λόγους η δύναμη του Λιμενικού, με την κάλυψη στελεχών από άλλα λιμεναρχεία αλλά και από εσωτερικές υπηρεσίες του υπουργείου.

Το βράδυ αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος» - ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, δεν μεταφέρει κανένα πρόσφυγα ή μετανάστη από κάποιο νησί του Αιγαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) αναφέρθηκε σήμερα ο ΓΓ του ΣτΕ κ. Αλέν Μπερσέτ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE