Το ISIS παρακινεί τζιχαντιστές στη Γερμανία να χτυπήσουν το γραφείο της Μέρκελ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ISIS παρακινεί τζιχαντιστές στη Γερμανία να χτυπήσουν το γραφείο της Μέρκελ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με αναρτήσεις στο διαδίκτυο οι τζιχαντιστές καλούν τους μουσουλμάνους στην Γερμανία να εξαπολύσουν επιθέσεις όμοιες με αυτές στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Ακόμη δεν έχει συνέλθει η διεθνής κοινότητα από το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες το ISIS προτρέπει με αναρτήσεις στο διαδίκτυο προς τους μουσουλμάνους της Γερμανίας να μιμηθούν τα «αδέλφια» τους στο Βέλγιο.

Φωτογραφίες και ανάλογα σχόλια αποτελούν τις δημοσιεύσεις τους καλώντας έτσι τους υποστηρικτές τους που ζουν στην Γερμανία να επιτεθούν σε κτίρια όπως η καγκελαρία και το πολυσύχναστο αεροδρόμιο Κολωνίας - Βόννης.

Σε μία από τις φωτογραφίες εικονίζεται ένας μαχητής να στέκεται κοντά στο αεροδρόμιο Κολωνίας - Βόννης ενώ η λεζάντα αναφέρει: «Αυτό που τα αδέλφια σας στο Βέλγιο μπόρεσαν να κάνουν, μπορείτε να το κάνετε και εσείς».

Σε άλλη φωτογραφία εικονίζεται η καγκελαρία στο Βερολίνο να τυλίγεται στις φλόγες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE