Δείτε την Αριστοτέλους ξαπλωμένη να κάνει κούρα ομορφιάς!

Δείτε την Αριστοτέλους ξαπλωμένη να κάνει κούρα ομορφιάς!

Αβαφτη και ξαπλωμένη στο ινστιτούτο ομορφιάς η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Με μια φωτογραφία στο instagram πριν απο λίγες μέρες η Χριστιάνα Αριστοτέλους μας έδειξε πως ξεκουράζεται  μετά το τέλος του Dansing.

Tο πρόσωπο της χρειάζεται ενυδάτωση μετά την συνεχής χρήση των make up για τα live της Κυριακής!

Δεν δίστασε να ανεβάσει άβαφτη και με την μάσκα στο πρόσωπο φωτογραφία της λέγοντας πως χρειάζεται περιποίηση και ενυδάτωση!

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE