ΠΑΡΑ-THEMA

Το «δράμα» Κύπριου βουλευτή μεγάλου κόμματος - Γυρίζει τις λαϊκές και μοιράζει 20ευρα…

Το «δράμα» Κύπριου βουλευτή μεγάλου κόμματος - Γυρίζει τις λαϊκές και μοιράζει 20ευρα…

Κάποιοι θα το πουν εξαγορά συνείδησης και ψήφου κάποιοι άλλοι θα το πουν φιλανθρωπία.

Την είδηση, ότι δηλαδή βουλευτής μεγάλου κόμματος γυρίζει και μοιράζει 20ευρα στον φτωχό(;) τον κόσμο, έφερε στην επιφάνεια ο υποψήφιος της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς.

Συγκεκριμένα ο κ. Μυλωνάς μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος σε ξενοδοχείο της Λεμεσού, αποκάλυψε πως ο εν λόγω βουλευτής σε μια συζήτηση που είχαν στο προαύλιο του Mega, του «εκμυστηρεύτηκε » το «δράμα» του.

Στην ουσία του είχε αναφέρει μια διαπίστωση. Ότι δηλαδή, η κατάσταση στην κοινωνία είναι ένα τραγική αντιμετωπίζοντας και ο ίδιος ένα μεγάλο πρόβλημα.

Όταν ο κ. Μυλωνάς τον ρώτησε: «Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις;», τότε ο βουλευτής έβγαλε μια «μάτσα» 20ευρα, για να το ρωτήσει εκ νέου «τι είναι αυτά;».

Η απάντηση του βουλευτής ήταν η εξής: «Αναγκάζομαι όταν γυρίζω στις λεωφόρους και τις λαϊκές διότι έρχεται κόσμος και μου ζητάει λεφτά και τους δίνω 20ευρα…».

Χωρίς να θέλουμε να κρίνουμε την πράξη αυτή καθ’ αυτή το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι δυστυχώς σε αυτή την κατάσταση έφεραν κάποιοι τους Κύπριους που αν κάτι είχαμε ψηλά ήταν την αξιοπρέπεια και την περηφάνια μας.  

Τ.Χ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top