ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Το αλκοόλ διαδραμάτισε ρόλο για το θάνατο του 49χρονου - Τι είπε ο Κκαφάς

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Το αλκοόλ διαδραμάτισε ρόλο για το θάνατο του 49χρονου - Τι είπε ο Κκαφάς

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά αρκετοί παράγοντες που κρίνονται καθοριστικοί για την πρόκληση ενός τροχαίου, καταγράφονται στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στον κύριο δρόμο Καντού-Σουνίου, σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Καφάς είπε πως ο άτυχος 49χρονος Κώστας Κωνσταντίνου, έχασε τη ζωή του όταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 56χρονος, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.
 
Η σύγκρουση ήταν "βιαιότατη", τόνισε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, προσθέτοντας ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου χρειάστηκε να μεταφερθεί τελικά στο Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του.
 
"Δυστυχώς, και σε αυτό το δυστύχημα είχαμε αρκετούς παράγοντες που πολεμούμε καθημερινά ως Αστυνομία, σε συνεργασία με άλλους φορείς και αυτοί οι λόγοι ήταν η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, η υπερβολική ταχύτητα, η μη χρήση προστατευτικού κράνους, παράγοντες οι οποίοι συνέτειναν στην πρόκληση του δυστυχήματος και στο θάνατο του μοτοσικλετιστή", συμπλήρωσε.
 
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο, σε έναν κατά τα άλλα ευθύ δρόμο, διερευνώνται από την τροχαία, η οποία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top