Ευχάριστα νέα! Έρχεται ακόμη πιο φθηνό το ηλεκτρικό ρεύμα – Μάθετε από πότε θα ισχύει

Ευχάριστα νέα! Έρχεται ακόμη πιο φθηνό το ηλεκτρικό ρεύμα – Μάθετε από πότε θα ισχύει

Ανάσα για τους καταναλωτές η νέα μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η κατρακυλά των χρεώσεων του ηλεκτρικού ρεύματος από την ΑΗΚ συνεχίζεται και για του μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» (02/04) ο λογαριασμός του Απριλίου θα είναι ακόμη πιο μειωμένος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, η μείωση στο ηλεκτρικό θα αγγίζει το ποσοστό του 8,04 % σε σύγκριση με την καταμέτρηση του Μαρτίου. Ακόμη ένα ενθαρρυντικό στοιχείο είναι πως για τους διμηνιαίους καταναλωτές ο λογαριασμός του Απριλίου θα περιλαμβάνει μειώσεις 9,89% σε σχέση με τις μετρήσεις του Φεβρουάριου.

Με την νέα μείωση οι καταναλωτές να ξαλαφρώσουν, αφού αρκετοί είναι αυτοί που ο λογαριασμού του ηλεκτρικού τους είναι «τσουχτερός»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.