Πασίγνωστη αγαπημένη άσου του ΑΠΟΕΛ «Θα αρχίσω σύντομα τις πρόβες νυφικού»

Πασίγνωστη αγαπημένη άσου του ΑΠΟΕΛ «Θα αρχίσω σύντομα τις πρόβες νυφικού»

Λάμπει από χαρά το τελευταίο διάστημα και μοιράστηκε με τους φίλους της το επόμενό της βήμα...

Η Άντρεα Κυριάκου απάντησε καταφατικά και τους επόμενους μήνες αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκλησίας με τον αγαπημένο της, Γιώργο Μερκή. 

Παρόλο που δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου, το μοντέλο μετά την μετακόμισή της στη Λευκωσία και τη συγκατοίκησή με τον διεθνή Λεμεσιανό σε ένα υπέροχο σπίτι στη Μακεδονίτισσα είναι έτοιμη για το χορό του Ησαϊα. 

Η Άντρεα Κυριάκου, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Down Town είπε στους φίλους της «Θα αρχίσω σύντομα τις πρόβες νυφικού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE