Oμήρου προς Αναστασιάδη : Να βρεθεί χρυσή τομή για το ωράριο καταστημάτων

Oμήρου προς Αναστασιάδη : Να βρεθεί χρυσή τομή για το ωράριο καταστημάτων

Επιστολή Ομήρου προς ΠτΔ για λύση στο θέμα του ωραρίου καταστημάτων

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για εξεύρεση της χρυσής τομής μεταξύ νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας για το θέμα του ωραρίου των καταστημάτων, απέστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.

Όπως ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο Προεδρεύων της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, Άγγελος Βότσης, στην επιστολή, ο Πρόεδρος της Βουλής ζητά από τον Πρόεδρο Ανατασιάδη συνάντηση, παρουσία αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας για συζήτηση και εξεύρεση λύσης στο θέμα του ωραρίου των καταστημάτων.

«Θα ήθελα και δημόσια να ζητήσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως ανταποκριθεί στο αίτημα του Προέδρου της Βουλής, ώστε τις επόμενες μέρες να πραγματοποιηθεί η συνάντηση στο Προεδρικό με τον Πρόεδρο της Βουλής και αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εργασίας για να μπορέσουμε να βρούμε τη λύση σε αυτό το χρονίζον και άλυτο πρόβλημα», είπε ο κ. Βότσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE