ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυο πρόσωπα εγκλωβίστηκαν στα συντρίμια τους οχήματος τους

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυο πρόσωπα εγκλωβίστηκαν στα συντρίμια τους οχήματος τους

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 4/4, στο δρόμο Αθαλάσσας – Γερίου στη Λευκωσία. Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν δυο πρόσωπα στα συντρίμμια του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η 14:45 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την ύπαρξη παγιδευμένων τραυματιών σε όχημα μετά από τροχαία σύγκρουση στον δρόμο Αθαλάσσας – Γερίου στη Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» και η ώρα 15.07 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα αποπαγιδεύτηκαν από όχημα μάρκας Subaru το οποίο συγκρούστηκε με όχημα μάρκας Toyota.

 Χρησιμοποιήθηκαν υδραυλικά διασωστικά εργαλεία. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με δύο ασθενοφόρα στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για την αγορά νέας θωρακισμένης λιμουζίνας, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε για την πρόθεση αγοράς του οχήματος και αφήνοντας την ίδια ώρα σαφείς αιχμές για τους λόγους που το θέμα διέρρευσε στη δημοσιότητα.