Έκλεψαν από υπεραγορά της Λεμεσού εμπορεύματα 43,180 ευρώ – «Διαβασμένοι» οι διαρρήκτες

Έκλεψαν από υπεραγορά της Λεμεσού εμπορεύματα 43,180 ευρώ – «Διαβασμένοι» οι διαρρήκτες

«Διαβασμένοι» διαρρήκτες έκαναν «μπάζα» περίπου 44 χιλιάδων ευρώ από υπεραγορά στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (04/04) 36χρονος ιδιοκτήτης υπεραγοράς κατήγγειλε πως άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημά του.

Το αξιοπερίεργο είναι πως σύμφωνα με τα στοιχεία και την καταγγελία, οι δράστες ήταν «διαβασμένοι». Φέρονται να «μπούκαραν» στην υπεραγορά από το υπόγειο της υπεραγοράς παραβιάζοντας σιδερένια πόρτα που βρισκόταν Βόρεια.

Αφού πρώτα απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού, έκλεψαν εμπορεύματα και περιουσιακά στοιχεία, η αξία των οποίων υπολογίστηκε στις 43,180 ευρώ.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.