Τα χακί θα φορέσουν οι πρώτοι 10 επαγγελματίες οπλίτες – Σε ποιο σώμα θα υπηρετήσουν - Πόσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον

Τα χακί θα φορέσουν οι πρώτοι 10 επαγγελματίες οπλίτες – Σε ποιο σώμα θα υπηρετήσουν - Πόσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον

Στις πρώτες 10 προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών προχωρεί η Ε.Φ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» οι 10 πρώτες προσλήψεις θα αφορούν στρατιώτες που υπηρέτησαν στα ΟΥΚ.

Οι εν λόγω στρατιώτες θα υπογράψουν αρχικά συμβόλαιο ενός χρόνου και θα στελεχώσουν την Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών.  

Ενδιαφέρον εκδήλωσαν σύμφωνα με το δημοσίευμα 24 άτομα εκ των οποίων ετοιμάστηκε κατάλογος 13 ατόμων για να επιλεγούν εν τέλει 10  εξ αυτών.

Οι 10 επαγγελματίες οπλίτες δεν συμπεριλαμβάνονται στους 3.000 που πρόκειται να προληφθούν στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Ε.Φ λόγω και της μείωσης της στρατιωτικής θητείας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE