ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Του Τάσου Χριστοδούλου
Συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου η Συμμαχία θα ανακοινώσει σε μια πανηγυρική εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο τους 56 υποψηφίους της.
Η Συμμαχία Πολιτών ευελπιστεί να καταστεί τέταρτη πολιτική δύναμη, κάτι που φαντάζει εφικτό σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις. Με άλλα λόγια ο πήχης που έχει τεθεί στο κόμμα είναι να εξασφαλίσουν θέση στο κοινοβούλιο τουλάχιστον 5-6 βουλευτές της.
Σε επικοινωνιακό επίπεδο η Συμμαχία δεν θα κινηθεί σε έναν άκρατο και στείρο αντιπολιτευτικό λόγο αλλά θα προβάλλει θέσεις και απόψεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την κυπριακή κοινωνία.
Στόχος είναι να κινητοποιήσει τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από το υπάρχον πολιτικό σύστημα και να κερδίσει ψήφους κυρίως από τους νέους ψηφοφόρους που έχουν καταφύγει στην αποχή.
Τα συνθήματα που θα χρησιμοποιήσει η Συμμαχία θα έχουν να κάνουν με την επανάκτηση της αξιοπρέπειας και περηφάνιας ως πολίτες σε μια χώρα που έχει καταρρεύσει πρώτιστος ηθικά και κατ’ επέκταση οικονομικά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




