Χρ. Ορφανίδης υποψήφιος ΔΗΚΟ: «Ορίστε ποιος ήταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος – Υπάρχουν ριψάσπιδες στο κόμμα»

Χρ. Ορφανίδης υποψήφιος ΔΗΚΟ: «Ορίστε ποιος ήταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος – Υπάρχουν ριψάσπιδες στο κόμμα»

Ο Χρίστος Ορφανίδης υποψήφιος στη Λάρνακα με το ΔΗΚΟ ήταν καλεσμένος στον #THEMAtofylaka και τον Τάσο Χριστοδούλου.

Μιλώντας για τα σκάνδαλα που επισκιάσουν την Λάρνακα ο κ. Ορφανίδης είπε ότι «όλοι οι δημότες τις Λάρνακας είναι βαθύτατα στεναχωρημένοι με όσα ακούνε». Όσο αφορά την εμπλοκή του Τάσσου Παπαδόπουλου στα σκάνδαλα ΧΥΤΥ - ΧΥΤΑ ο κ. Ορφανίδης ανέφερε ότι η εν λόγω εφημερίδα που ανέδειξε το θέμα εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

Για να αποδείξει την εντιμότητα του Τάσσου Παπαδόπουλου, έδειξε on – camera απόδειξη εμβάσματος από τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς τον ίδιο, όταν πλήρωνε στεφάνια που κατάθετε εκ μέρους του.

Ο κ. Ορφανίδης μίλησε επίσης για τα καθημερινά προβλήματα της Λάρνακας και την ανάγκη διεκδίκησης αναπτυξιακών έργων αλλά και έργων υποδομής που θα ανεβάσουν το επίπεδο ζωής στη πόλη.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE