ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Μπαμ» με Γιάννη Ταραλίδη στην Καρμιώτισσα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Μπαμ» με Γιάννη Ταραλίδη στην Καρμιώτισσα!

Μια σπουδαία μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρώσει ίσως και εντός της ημέρας η ομάδας της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η πρωταθλήτρια της Β΄κατηγορίας  έχει έρθει σε κατ΄αρχην συμφωνία με τον σπουδαίο Ελλαδίτη μεσοαμυντικό Γιάννη Ταραλίδη.

O 35χρονος ποδοσφαιριστής που τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Κισσσαμικού στην Β΄Εθνικη (ήταν και αρχηγός) βρίσκεται ήδη στη Λεμεσό για τις τελικές συζητήσεις  με τους ανθρώπους της ομάδας των Πολεμιδιών.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο «μπαμ» για την νεοφώτιστη ομάδα που φαίνεται πως έρχεται με στόχο να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια.

Η Καρμιώτισσα θα είναι  ο τρίτος σταθμός του Ταραλίδη στη Κύπρο μετά το πέρασμα του από Νέα Σαλαμίνα και Ερμή Αραδίππου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE