To Ισλαμικό Κράτος απειλεί το Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Ρώμη

To Ισλαμικό Κράτος απειλεί το Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Ρώμη

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος δημοσίευσε ένα βίντεο σήμερα όπου απειλεί ότι θα διαπράξει νέες επιθέσεις σε χώρες της Δύσης, κατονομάζοντας το Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Ρώμη ως πιθανούς στόχους της.

«Εάν χθες ήταν το Παρίσι και σήμερα οι Βρυξέλλες, ο Αλλάχ το γνωρίζει ότι θα υπάρξει και αύριο. Ενδεχομένως να γίνει στο Λονδίνο ή στο Βερολίνο ή στη Ρώμη», λέει στο βίντεο ένας μαχητής της οργάνωσης, μιλώντας στα αγγλικά, ενώ μεταξύ άλλων προβάλλονται πλάνα κι εικόνες απ' όσα ακολούθησαν επιθέσεις που πραγματοποίησε στο παρελθόν.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που προκάλεσαν τον θάνατο 31 ανθρώπων στις Βρυξέλλες τον Μάρτιο και των τρομοκρατικών χτυπημάτων που αιματοκύλισαν το Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 130 άνθρωποι.

Στο βίντεο προβάλλονται κι εικόνες της Βουλής των Κοινοτήτων στο Λονδίνο και του Κολοσσαίου της Ρώμης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*