Μαθήτρια από την Λάρνακα στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία-Λιποθύμησε μετά από αιμοδοσία

Μαθήτρια από την Λάρνακα στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία-Λιποθύμησε μετά από αιμοδοσία

Στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται 17χρονη μαθήτρια από την επαρχία Λάρνακας.

Σύμφωνα με το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, η κοπέλα λιποθύμησε και έπεσε στο έδαφος κτυπώντας στο κεφάλι, έξω από το Λύκειο στη Λάρνακα όπου φοιτά, αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων.
 
Η 17χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.
 
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Της λιποθυμίας της 17χρονης  που είναι κάτοικος Αθηένου προηγήθηκε αιμοδοσία στην οποία συμμετείχε η μαθήτρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.