H ELLINAIR «ανοίγει τα φτερά της» στην Κύπρο

H ELLINAIR «ανοίγει τα φτερά της» στην Κύπρο

Δυναμικά στο παιχνίδι τον αερομεταφορών μπαίνει η ελληνική αεροπορική εταιρία του Ομίλου Μουζενίδη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" σε δημοσίευμά του την Τετάρτη (6/4) η Ellinair ανοίγει τα φτερά της για Κύπρο με τρεις πτήσεις την βδομάδα, με το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρνακα.

Η παρθενική πτήση έχει προγραμματιστεί για τις 21η Απριλίου, ενώ οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή.

Η εταιρία αποτελεί θυγατρική του Ομίλου Μουζενίδη, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται στον τουρισμό μεταξύ Ρωσίας και πρώην σοβιετικών Δημοκρατιών και Ελλάδας. 

Ενδεικτικά το 2013 είχε μεταφέρει στην Ελλάδα 500.000 τουρίστες από την Ρωσία. 

Όπως ανέφερε σε προηγούμενα ρεπορτάζ ο "Φ" η Ellinair έχει δείξει από μήνες ενδιαφέρον για την Κύπρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE