«Έγιναν ρόμπα» οι Κύπριες ηθοποιοί στην καρδιά της Λευκωσίας!

«Έγιναν ρόμπα» οι Κύπριες ηθοποιοί στην καρδιά της Λευκωσίας!

Όμως οι δύο εντυπωσιακές πλήν ταλαντούχες γυναίκες έδειχναν να το απολαμβάνουν...

Η Έλια Ιωαννίδου και η Ιωάννα Πολυνείκη είναι οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι έγιναν κυριολεκτικά ρόμπα στο κέντρο της Λευκωσίας, και όχι για τις ενδυματολογικές τους επιλογές, οι οποίες είναι άψογες και στις τελευταίες επιταγές της μόδας, ούτε για τις τρέλες που θέλησαν να κάνουν στη μέση της κεντρικής λεωφόρου της πρωτεύουσας. 

Ο λόγος είναι η θεατρική παράσταση που ανεβάζουν στο Θέατρο Πάνθεον, η οποία φέρει την ονομασία «Γίναμε Ρόμπα». Μια κωμωδία, η οποία αναμένεται να χαρίσει άφθονο γέλιο. Το έργο είναι σε σκηνοθεσία και διασκευή της Έλιας Ιωαννίδου και πρωταγωνιστούν οι Ηράκλης Γιωργαλλής,  Έλια Ιωαννίδου, Πανίκος Πιλάλης, Μαρία Φιακά, Ιωάννα Πολυνείκη, Μανώλης Αναστασίου και η Ξένια Μιχαήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE