«Έγιναν ρόμπα» οι Κύπριες ηθοποιοί στην καρδιά της Λευκωσίας!

«Έγιναν ρόμπα» οι Κύπριες ηθοποιοί στην καρδιά της Λευκωσίας!

Όμως οι δύο εντυπωσιακές πλήν ταλαντούχες γυναίκες έδειχναν να το απολαμβάνουν...

Η Έλια Ιωαννίδου και η Ιωάννα Πολυνείκη είναι οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι έγιναν κυριολεκτικά ρόμπα στο κέντρο της Λευκωσίας, και όχι για τις ενδυματολογικές τους επιλογές, οι οποίες είναι άψογες και στις τελευταίες επιταγές της μόδας, ούτε για τις τρέλες που θέλησαν να κάνουν στη μέση της κεντρικής λεωφόρου της πρωτεύουσας. 

Ο λόγος είναι η θεατρική παράσταση που ανεβάζουν στο Θέατρο Πάνθεον, η οποία φέρει την ονομασία «Γίναμε Ρόμπα». Μια κωμωδία, η οποία αναμένεται να χαρίσει άφθονο γέλιο. Το έργο είναι σε σκηνοθεσία και διασκευή της Έλιας Ιωαννίδου και πρωταγωνιστούν οι Ηράκλης Γιωργαλλής,  Έλια Ιωαννίδου, Πανίκος Πιλάλης, Μαρία Φιακά, Ιωάννα Πολυνείκη, Μανώλης Αναστασίου και η Ξένια Μιχαήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.