Έβγαλαν μαχαίρια στον ΔΗΣΥ Προδρόμου και Σάββια! «Δεν κάνουμε καλλιστεία - Υποτιμάς τη νοημοσύνη σου»

Έβγαλαν μαχαίρια στον ΔΗΣΥ Προδρόμου και Σάββια! «Δεν κάνουμε καλλιστεία - Υποτιμάς τη νοημοσύνη σου»

Με κόντρες, αλληλομαχαιρώματα και σε μια ευρύτερη σύγχυση βρίσκεται η Πινδάρου.

Ο ΔΗΣΥ βρίσκεται ξεκάθαρα σε μια φάση εσωστρέφειας, ελάχιστα πριν τις εκλογές, προκαλώντας το ίδιο το κόμμα στον εαυτό του μεγάλη επικοινωνιακή ζημιά.

Συγκεκριμένα με αφορμή τα όσα έγιναν στο Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, με την ανατροπή των αποτελεσμάτων, έντονη ήταν η αντίδραση των υποψήφιων, Σάββιας Ορφανίδου και Ξένιας Κωνσταντίνου.  

Σάββια Ορφανίδου και Ξένια Κωνσταντίνου «πυροβολούν» Αβέρωφ και κάνουν λόγο για πολιτικά παρασκήνια

Την ίδια ώρα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τις αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου, που εδράζονται στη βάση του καταστατικού του κόμματος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «δεν κάνουμε καλλιστεία, έχουμε ένα στοίχημα να κερδίσουμε για την Κύπρο και αυτό δεν είναι άλλο από το να φέρουμε την ανάπτυξη και να καταπολεμήσουμε την ανεργία».

To σχόλιο αυτό ενόχλησε την Σάββια Ορφανίδου συνυποψήφια του κυρίου Προδρόμου στην επαρχία Λευκωσίας η οποία με ανάρτηση στο facebook απάντησε λέγοντας:

Γνωρίζω πολύ καλά τις καταστατικές πρόνοιες του κόμματος μου. Αυτό όμως που είναι καταστατικά σωστό δεν είναι κατά ανάγκη και δίκαιο. Συνεπώς όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να αλλάξει. Όσο αφορά τα περί "καλλιστείων", αυτό δεν υποτιμά τη δική μας νοημοσύνη, αλλά τη νοημοσύνη αυτών που τα πιστεύουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE