ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μοτοποδηλάτης έκλεψε από μοτοποδηλάτη 4.195 ευρώ στο δρόμο!

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μοτοποδηλάτης έκλεψε από μοτοποδηλάτη 4.195 ευρώ στο δρόμο!

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε την Τετάρτη (06/04) στο Παραλίμνι.

Ιδιοκτήτης πρατηρίου πήγαινε στην τράπεζα να καταθέσει τις εισπράξεις της ημέρας. Στο δρόμο όμως του έπεσε ο φάκελος που περιείχε 4.195 ευρώ… Όταν διαπίστωσε τι είχε γίνει ευρισκόμενος στην τράπεζα, το κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου παρακολουθώντας κλειστά κυκλώματα, διαπίστωσε ότι άλλος μοτοποδηλάτης που πέρασε από το σημείο, οικειοποιήθηκε τον φάκελο με τα χρήματα.

Ωστόσο, από το οπτικό υλικό δεν φαίνονταν οι αριθμοί εγγραφής και κατά συνέπεια ήταν δύσκολο ο εντοπισμός του… τυχερού.

Σημειώνεται πως το αδίκημα της κλοπής διά ευρέσεως, επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι τρία χρόνια!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: «Συνελήφθη» άλλο ένα πρόσωπο - Τι ισχυρίζεται ο «αστυνομικός ανακριτής»

Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: «Συνελήφθη» άλλο ένα πρόσωπο - Τι ισχυρίζεται ο «αστυνομικός ανακριτής»

Με την κατηγορία της προμήθειας εγγράφων και χαρτών σε πέντε Ελληνοκύπριους που εισήλθαν «παράνομα» στο ψευδοκράτος, «συνελήφθη» σήμερα στα κατεχόμενα άνδρας, με τα αρχικά Ν.Ο, υπάλληλος του «τμήματος κτηματολογίου».

BEST OF TOTHEMAONLINE