ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μοτοποδηλάτης έκλεψε από μοτοποδηλάτη 4.195 ευρώ στο δρόμο!

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μοτοποδηλάτης έκλεψε από μοτοποδηλάτη 4.195 ευρώ στο δρόμο!

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε την Τετάρτη (06/04) στο Παραλίμνι.

Ιδιοκτήτης πρατηρίου πήγαινε στην τράπεζα να καταθέσει τις εισπράξεις της ημέρας. Στο δρόμο όμως του έπεσε ο φάκελος που περιείχε 4.195 ευρώ… Όταν διαπίστωσε τι είχε γίνει ευρισκόμενος στην τράπεζα, το κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου παρακολουθώντας κλειστά κυκλώματα, διαπίστωσε ότι άλλος μοτοποδηλάτης που πέρασε από το σημείο, οικειοποιήθηκε τον φάκελο με τα χρήματα.

Ωστόσο, από το οπτικό υλικό δεν φαίνονταν οι αριθμοί εγγραφής και κατά συνέπεια ήταν δύσκολο ο εντοπισμός του… τυχερού.

Σημειώνεται πως το αδίκημα της κλοπής διά ευρέσεως, επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι τρία χρόνια!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE