Όταν με την κρίση του 2013 έπεφτε η τιμή, ο Βέργας ήταν έξαλλος για τη μείωση των μιζών!

Όταν με την κρίση του 2013 έπεφτε η τιμή, ο Βέργας ήταν έξαλλος για τη μείωση των μιζών!

«Όταν με την κρίση του 2013 μας πίεσαν από το συμβούλιο του ΧΥΤΑ για επαναδιαπραγμάτευση της τιμής, ο Βέργας εξεμάνη επειδή έπαιρνε ποσοστά επί των εισπράξεων της εταιρείας. Ήταν έξαλλος».

Αυτά φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή του ο Ιωάννης Κοκότσης για τον τέως Δήμαρχο Πάφου.

Με απλά λόγια, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο Κοκότσης, πολλοί έχαναν δουλειές, εισοδήματα και γενικότερα τον κόσμο κάτω απ΄ τα πόδια τους, κι ο Βέργας βρυγχάτο γιατί τα λεφτά που φερόταν  να έπαιρνε χωρίς ιδρώτα και ανήκαν στον Κύπριο φορολογούμενο, θα μειώνονταν.

Ας μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα πάντα με τις σημειώσεις του Κοκότση, ο Βέργας φέρεται να πήρε συνολικά 646.000 χιλιάδες ευρώ.

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.