Όταν με την κρίση του 2013 έπεφτε η τιμή, ο Βέργας ήταν έξαλλος για τη μείωση των μιζών!

Όταν με την κρίση του 2013 έπεφτε η τιμή, ο Βέργας ήταν έξαλλος για τη μείωση των μιζών!

«Όταν με την κρίση του 2013 μας πίεσαν από το συμβούλιο του ΧΥΤΑ για επαναδιαπραγμάτευση της τιμής, ο Βέργας εξεμάνη επειδή έπαιρνε ποσοστά επί των εισπράξεων της εταιρείας. Ήταν έξαλλος».

Αυτά φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή του ο Ιωάννης Κοκότσης για τον τέως Δήμαρχο Πάφου.

Με απλά λόγια, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο Κοκότσης, πολλοί έχαναν δουλειές, εισοδήματα και γενικότερα τον κόσμο κάτω απ΄ τα πόδια τους, κι ο Βέργας βρυγχάτο γιατί τα λεφτά που φερόταν  να έπαιρνε χωρίς ιδρώτα και ανήκαν στον Κύπριο φορολογούμενο, θα μειώνονταν.

Ας μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα πάντα με τις σημειώσεις του Κοκότση, ο Βέργας φέρεται να πήρε συνολικά 646.000 χιλιάδες ευρώ.

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE