Τζιχαντιστής ντύθηκε γυναίκα για να γλιτώσει από το ISIS

Τζιχαντιστής ντύθηκε γυναίκα για να γλιτώσει από το ISIS

Μαχητής του Ισλαμικού Κράτους ντύθηκε γυναίκα στην προσπάθειά του να αποστατήσει από τις φρικαλεότητες του ISIS και να γλιτώσει τη σύλληψη από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Όμως, όχι μόνο απέτυχε, όχι μόνο τελικά συνελήφθη από τον αιγυπτιακό στρατό, έγινε και viral στο διαδίκτυο ως περίγελος των τζιχαντιστών.

Οι αιγύπτιοι στρατιώτες που τον συνέλαβαν έβγαλαν μαζί του μία selfie, η φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter και γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο τζιχαντιστής συνελήφθη από κυβερνητικές δυνάμεις κοντά στην πολή Al-Arish, την πρωτεύουσα της επαρχίας του Βορείου Σινά, περίπου 350 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Καϊρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχολεία χωρίς air-condition: Έτσι θα αντιμετωπίσουν τον καύσωνα - Δόθηκαν οδηγίες από Υπ.Υγείας και ΥΠΑΝ

Σχολεία χωρίς air-condition: Έτσι θα αντιμετωπίσουν τον καύσωνα - Δόθηκαν οδηγίες από Υπ.Υγείας και ΥΠΑΝ

Μεγάλο μέρος των σχολικών μονάδων εξακολουθεί να παραμένει χωρίς κλιματιστικά ενόψει του παρατεταμένου καύσωνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE