Γιατί δεν δέχτηκε η Φρόσω το μοιραίο βράδυ να καλέσουν ταξί για να μεταφέρει τον Παντελή σπίτι του;

Γιατί δεν δέχτηκε η Φρόσω το μοιραίο βράδυ να καλέσουν ταξί για να μεταφέρει τον Παντελή σπίτι του;

Ο τραγουδιστής είχε πιει αρκετό ποτό, που σε συνδυασμό με την κούραση από τις πρόβες για την πρεμιέρα, τον έκαναν κυριολεκτικά χάλια. Σύμφωνα με δημοσίευμα, κάποιος από την παρέα θεώρησε καλό να μην οδηγήσει... Όμως η 21χρονη τον αντίκοψε.

Οι τελευταίες πληροφορίες από ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με την παρέα του Παντελή Παντελίδη στις 18 Φεβρουαρίου, αναφέρουν ότι, πέρα από τον διάλογο που υπήρχε μεταξύ της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριακού σε ποια κατάσταση βρισκόταν ο Παντελίδης, υπήρξε παράλληλα διάλογος της Φρόσως Κυριακού με τα γκαρσόνια που υπήρχαν στον χώρο όπου βρισκόταν ο τραγουδιστής με την παρέα του λίγο πριν την τελευταία βόλτα.

Σύμφωνα πάντα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στην κουβέντα που έλαβε χώρα, η 21χρονη Φρόσω φέρεται να δέχεται ερώτηση από έναν «Είναι καλό να καλέσουμε ένα ταξί για τον Παντελή. Δεν τον αφήνετε να τον στείλουμε σπίτι του με έναν δικό μας ταξιτζή;» για να πάρει αμέσως την απάντηση από την Φρόσω: «Μαζί μας ήρθε ο Παντελής και μαζί μας θα φύγει…». Η απόφασή της, αποδείχθηκε δυστυχώς μοιραία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE