Κύπρια παρουσιάστρια έδωσε στην καλεσμένη της να πιει νέρο που είχε μέσα μύγα - Δείτε την αντίδραση της! (VIDEO)

Κύπρια παρουσιάστρια έδωσε στην καλεσμένη της να πιει νέρο που είχε μέσα μύγα - Δείτε την αντίδραση της! (VIDEO)

Απορημένη έμεινε η καλεσμένη της εκπομπής η οποία αηδίασε όταν είδε το ποτήρι με το νερό

Δεν ήξερε τι την περίμενε όταν πήγε στην εκπομπή. Δεν φανταζόταν ότι πέρα απο τις σκληρές ερωτήσεις , θα της συνέβαινε και αυτό που ακολούθησε!

Η Μύριαμ Γεροκώστα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Θα δεις τι θα πάθεις» με την Έλενα Τσιακούπη στο tv.tothemaonline την Τρίτη στις 18:00.

Η δημοσιογράφος πρόσφερε νερό στην καλεσμένη κατα την διάρκεια της εκπομπής και η Μύριαμ έμεινε «κάγκελο» όταν αντίκρυσε ένα πάγο με μια μύγα να επιπλέει στην επιφάνεια του ποτηρίου με το νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Απίστευτο: Γνωστή Κύπρια βγήκε σε εκπομπή ντυμένη κουνελάκι του Play Boy! VIDEO

Η αντίδραση της; Δείτε την στο πιο κάτω βίντεο:

Δείτε όλη την εκπομπή :

Επόμενη καλεσμένη την Τρίτη 12 Απριλίου στις 18:00 θα είναι η Έλενα Διαμαντίδου. Τι λέτε να πάθει; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πασίγνωστη Κύπρια σοκάρει με την δήλωση της: «Με απάτησε και τον συγχώρεσα γιατί... »

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE