Φαίδωνος προς Helector: «Φέρτε πίσω τα λεφτά μας»

Φαίδωνος προς Helector: «Φέρτε πίσω τα λεφτά μας»

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος δήλωσε πως το θέμα της πάταξης της διαφθοράς συνδέεται απόλυτα και άμεσα με τα ζητήματα του Δήμου.

Πέραν των 300 χιλιάδων ευρώ που έπρεπε ο Δήμος να καταβάλει στην εταιρεία Helector από τον περασμένο Απρίλιο δεν έχουν πληρωθεί και έχουν παραμείνει στα ταμεία του Δήμου, δήλωσε.

“Αυτά τα χρήματα δεν ανήκουν στην εταιρεία”, ανέφερε, προσθέτοντας πως δεν θα πληρωθούν. Ο Δήμος αξιώνει – όπως είπε- την επιστροφή και άλλων χρηματικών ποσών που θεωρεί ότι η εταιρεία υπερχρέωσε την τοπική αρχή και τα οποία θα μπορέσει να λάβει μετά το τέλος της δικαστικής διαδικασίας που ίσως ολοκληρωθεί με την πάροδο τεσσάρων με πέντε χρόνων.

Τα χρήματα αυτά, ανέφερε, θα χρησιμοποιηθούν είτε για τη βελτίωση του οδικού δικτύου είτε για τη δημιουργία κάποιων άλλων έργων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE