Φαίδωνος προς Helector: «Φέρτε πίσω τα λεφτά μας»

Φαίδωνος προς Helector: «Φέρτε πίσω τα λεφτά μας»

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος δήλωσε πως το θέμα της πάταξης της διαφθοράς συνδέεται απόλυτα και άμεσα με τα ζητήματα του Δήμου.

Πέραν των 300 χιλιάδων ευρώ που έπρεπε ο Δήμος να καταβάλει στην εταιρεία Helector από τον περασμένο Απρίλιο δεν έχουν πληρωθεί και έχουν παραμείνει στα ταμεία του Δήμου, δήλωσε.

“Αυτά τα χρήματα δεν ανήκουν στην εταιρεία”, ανέφερε, προσθέτοντας πως δεν θα πληρωθούν. Ο Δήμος αξιώνει – όπως είπε- την επιστροφή και άλλων χρηματικών ποσών που θεωρεί ότι η εταιρεία υπερχρέωσε την τοπική αρχή και τα οποία θα μπορέσει να λάβει μετά το τέλος της δικαστικής διαδικασίας που ίσως ολοκληρωθεί με την πάροδο τεσσάρων με πέντε χρόνων.

Τα χρήματα αυτά, ανέφερε, θα χρησιμοποιηθούν είτε για τη βελτίωση του οδικού δικτύου είτε για τη δημιουργία κάποιων άλλων έργων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει σε δύο κράτη ο Τατάρ - Αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη

Επιμένει σε δύο κράτη ο Τατάρ - Αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη

Αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής από τα κατεχόμενα για την Νέα Υόρκη ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, όπου απόψε (τοπική ώρα ΗΠΑ) θα δει τον ΓΓ του ΟΗΕ κι αύριο το μεσημέρι (τοπική ώρα) θα συμμετάσχει στην άτυπη τριμερή συνάντηση που συγκάλεσε ο κ. Γκουτέρες. Ο κ. Τατάρ θα επιστρέψει στα κατεχόμενα την Κυριακή κι έχει προγραμματισμένες δηλώσεις μετά τις συναντήσεις, αλλά και κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα.