Φρεσκοπαντρεμένος Κύπριος επώνυμος για σκι με τη σύζυγό του! ΦΩΤΟ

Φρεσκοπαντρεμένος Κύπριος επώνυμος για σκι με τη σύζυγό του! ΦΩΤΟ

Την κοιτάει στα μάτια και ο έρωτας είναι διάσπαρτος στην ατμόσφαιρα... Η δημόσιά του δήλωση «Είναι πανέμορφη»...

O Peter Andre το δήλωσε τη μέρα του γάμου του «Παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος», κάτι που δεν κρυβόταν αφού ο Κύπριος τραγουδιστής έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. 

Η δεύτερη σύζυγος του Peter Andre είναι η 25χρονη Emily MacDonagh στο Ντέβον και το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης το περσινό καλοκαίρι. 

Αυτές τις μέρες βρίσκονται για σκι, και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media περνούν υπέροχα. Όπως έγραψε ο τραγουδιστής για τη σύζυγό του «She's a beaut».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE