ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος μοτοσικλετιστής

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος μοτοσικλετιστής

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του.

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 9 το βραδύ της Παρασκευής (08/04) στο Παραλίμνι και συγκεκριμένα στην Οδό Αγίου Δημητρίου πλησίον του Α’ Δημοτικού Σχολείου Παραλιμνίου.

Όπως μας αναφέρθηκε ο 17χρονος μοτοσικλετιστής, διανομέας φαγητού, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη, με τον νεαρό να βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική.   

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, όχημα που έβγαινε από πάροδο ανέκοψε την πορεία του 17χρονου μοτοσικλετιστή με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκσφενδονιστεί από το μοτοποδήλατο του.

Μέλη της Τροχαίας βρίσκονται στη σκηνή όπου διερευνούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Διαβάστε ακόμη: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στην Επαρχία Αμμοχώστου 

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Φέρεται πως φορούσε κράνος αλλά ήταν χαλαρό – Μεταφέρεται στην Λευκωσία ο 17χρονος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE