ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Φέρεται πως φορούσε κράνος αλλά ήταν χαλαρό – Μεταφέρεται στην Λευκωσία ο 17χρονος

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Φέρεται πως φορούσε κράνος αλλά ήταν χαλαρό – Μεταφέρεται στην Λευκωσία ο 17χρονος

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει από το βραδύ της Παρασκευής ο 17χρονος μοτοσικλετιστής.

Μεταφέρεται διασωληνωμένος από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο 17χρονος.

Ο άτυχος νέος δυστυχώς έχει υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση με τους θεράποντες γιατρούς να αναφέτους πως η κατάσταση της υγείας του να είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο άτυχος νέος βγαίνοντας για το μεροκάματο συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 68χρονος. Όπως μας αναφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της Τροχαίας, ο 67χρονος οδηγός ανέκοψε την πορεία του άτυχου 17χρονου διανομέα φαγητού.

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του πολύ σοβαρού ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες που έχει στην κατοχή της η Τροχαία, φέρεται ότι ο 17χρονος έφερε προστατευτικό κράνος με τον ιμάντα όμως να είναι χαλαρός.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE