ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Φέρεται πως φορούσε κράνος αλλά ήταν χαλαρό – Μεταφέρεται στην Λευκωσία ο 17χρονος

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Φέρεται πως φορούσε κράνος αλλά ήταν χαλαρό – Μεταφέρεται στην Λευκωσία ο 17χρονος

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει από το βραδύ της Παρασκευής ο 17χρονος μοτοσικλετιστής.

Μεταφέρεται διασωληνωμένος από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο 17χρονος.

Ο άτυχος νέος δυστυχώς έχει υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση με τους θεράποντες γιατρούς να αναφέτους πως η κατάσταση της υγείας του να είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο άτυχος νέος βγαίνοντας για το μεροκάματο συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 68χρονος. Όπως μας αναφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της Τροχαίας, ο 67χρονος οδηγός ανέκοψε την πορεία του άτυχου 17χρονου διανομέα φαγητού.

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του πολύ σοβαρού ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες που έχει στην κατοχή της η Τροχαία, φέρεται ότι ο 17χρονος έφερε προστατευτικό κράνος με τον ιμάντα όμως να είναι χαλαρός.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE