Κατηγορηματική διάψευση από την κυπριακή RCB για το δημοσίευμα- Ανασκεύασε ο Bloomberg

Κατηγορηματική διάψευση από την κυπριακή RCB για το δημοσίευμα- Ανασκεύασε ο Bloomberg

Η RCB διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ανέφερε σε δημοσίευμά του την Παρασκευή (08/04) ο Bloomberg.

Μάλιστα, το γνωστό πρακτορείο επανήλθε με νέο δημοσίευμα δημοσιοποιώντας την κατηγορηματική διάψευση της κυπριακής τράπεζας, η οποία υποστηρίζει ότι ούτε έχει σχέση με τα Panama Papers, αλλά ούτε και η Deutsche Bank έχει αποφασίσει να «κόψει» δεσμούς με την RCB.

Διαβάστε επίσης: Η Deutsche Bank κόβει δεσμούς με την κυπριακή τράπεζα που μένει εκτεθειμένη…


«Συνεχίζεται ακόμα η συνεργασία με την Deutsche, η οποία απλά αναθεωρεί τη συνεργασία της με διάφορες περιοχές και το θέμα δεν έχει καμία σχέση με τις διαρροές Παναμά» μας ανέφερε πηγή προσκείμενη στην RCB.


Την ίδια στιγμή το Bloomberg δημοσιοποίησε διάψευση της RCB, η οποία έγινε γραπτώς μέσω e-mail.


Στο ηλεκτρονικό μήνυμα ξεκαθαρίζεται πως η RCB λειτουργεί υπό πλήρη διαφάνεια και έχει άριστες σχέσεις με την Deutsche Bank.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE