Να της ζήσει ο γιόκας της! Αγαπημένα μας τραγουδίστρια έγινε μανούλα

Να της ζήσει ο γιόκας της! Αγαπημένα μας τραγουδίστρια έγινε μανούλα

Τη χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε ο σύντροφός του μέσα απ 'τον λογαριασμό του στο Facebook ανεβάζοντας μία φωτογραφία

Η Βικτώρια Χαλκίτη, η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’90 και τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε να κάνει vocal coaching στους συμμετέχοντες του «The Voice» έγινε μανούλα για πρώτη φορά. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Σταμπόλη, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την Παρασκευή 8/4 στις 7 το πρωί και πλέον πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο σύζυγός της μάλιστα ανήρτησε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια υπέροχη φωτογραφία και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE