Αποχαιρέτησε Κύπριος ποδοσφαιριστής: «Φεύγω για να μην σας γίνομαι βάρος…»

Αποχαιρέτησε Κύπριος ποδοσφαιριστής: «Φεύγω για να μην σας γίνομαι βάρος…»

Έψαξε για ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του ωστόσο ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, από τα φυτώρια της ΑΕΛ δεν πήρε τις ευκαιρίες του στην Ελλάδα και έτσι ευγενικά ζήτησε να μείνει ελεύθερος.

Ο λόγος για τον Νικόλα Θεοδώρου, που μέχρι τα Χριστούγεννα αγωνιζόταν στην Ομόνοια Αραδίππου, ενώ έχει περάσει και από πολλές άλλες ομάδες της Β΄κατηγορίας.

Ο Λεμεσιανός ποδοσφαιριστής, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρέθηκε στην Καλαμάτα και έδωσε τα χέρια με την τοπική ομάδα, με την θητεία του τελικά να είναι σύντομη, καθώς δεν έπαιζε εξαιτίας και του γεγονότος ότι οι Κύπριοι θεωρούνται ξένοι στην Ελλάδα(τουλάχιστον στις μικρότερες κατηγορίες)

Έτσι ζήτησε αντι να μένει μεταξύ πάγκου και κερκίδας, να πάρει την ελευθέρα του ώστε να μην επιβαρύνει την ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει και πολλά οικονομικά αλλά και διοικητικά προβλήματα.

Χαρακτηριστικό είναι τα δημοσίευμα του sportstonoto.gr ( Σωτήρης Γεωργούντζος)

…Ο Κύπριος Θεοδώρου ήταν κύριος σε όλα του, μιας και ως 5ος επί της ουσίας ξένος της Καλαμάτας (επιτρέπεται κάθε φορά στην 18κτάδα μόνο 4 ξένοι), στην ουσία περίσσευε στην παρούσα φάση και έτσι ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει, μη γίνεται όπως είπε βάρος στον ΠΣ Η Καλαμάτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.