Πανέμορφος ο γιος Κύπριας ηθοποιού - Φωτογραφίζεται μαζί του πρώτη φορά

Πανέμορφος ο γιος Κύπριας ηθοποιού - Φωτογραφίζεται μαζί του πρώτη φορά

Κούκλος ο γιος Κύπριας ηθοποιού.

Η Μαριλένη δεν σταματά να χαμογελά, με τον 18μηνo Ορφέα να «προβάρει» διαρκώς τη νέα του λέξη, αποκαλώντας την «αγάπη». Είναι προφανές πως ο ξανθός μπέμπης έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητά της, όμως η ίδια απολαμβάνει το κάθε λεπτό. Λίγο μετά, τον παίρνει αγκαλιά και ποζάρουν παρέα για το περιοδικό Down Town.

«Μπορεί το μωρό να ήρθε μετά από οκτώ μήνες σχέσης, αλλά μας βγήκε σε καλό το ρίσκο που πήραμε με τον Πέτρο. Ο έρωτάς μας πέρασε σε άλλη φάση. Ήρθαμε ακόμη πιο κοντά», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στο Down Town.

Η Μαριλένη Σταύρου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον γιο της, Ορφέα

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που με απασχολεί, καθώς δεν θεωρώ πως θα επηρεάσει το παιδί μας. Απλώς τόσο καιρό που ζω μαζί με τον Πέτρο, θα έκανα πιο εύκολα αυτό το βήμα», καταλήγει, πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τα νέα δεδομένα της ζωής της.

ccover

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE