Το σπασμένο τηλέφωνο συνεχίζεται κανονικά!

Το σπασμένο τηλέφωνο συνεχίζεται κανονικά!

Δεν επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα στο οποίο γινόταν αναφορά για το άμεσο «κόψιμο» του τηλεπαιχνιδιού που προβάλλεται στο Sigma «Σπασμένο τηλέφωνο».

Η ιστοσελίδα μας ενεργώντας στα πλαίσια της δεοντολογίας, επικοινώνησε και με την πλευρά της παραγωγής και πιο συγκεκριμένα με τον παρουσιαστή της εκπομπής Κωνσταντίνο Τσιολή ο οποίος μας ανέφερε ότι το τηλεπαιχνίδι συνεχίζεται κανονικά, απλώς αλλάζει και πάλι ώρα μετάδοσης (στις 18:30).

«Το σπασμένο τηλέφωνο, συνεχίζεται να προβάλλεται στο Sigma και τα γυρίσματα γίνονται κανονικά» ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Τσιολή, τονίζοντας ότι οι φήμες για πρόωρο τέλος δεν ευσταθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE