Μεγάλη φωτιά σε εργοαστάσιο στη Λευκωσία! Κλήθηκε εσπευσμένα προσωπικό

Μεγάλη φωτιά σε εργοαστάσιο στη Λευκωσία! Κλήθηκε εσπευσμένα προσωπικό

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική υπηρεσία μετά από τηλεφώνημα ότι στη Βιομηχανική περιοχή Γερίου φλέγεται εργοστάσιο ανακύκλωσης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής Λεωνίδα Λεωνίδου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κλήθηκε 7 οχήματα της Δύναμης και περισσότεροι από 20 άντρες.

Επιπρόσθετα κλήθηκε προσωπικό που βρισκόταν σε επιφυλακή ώστε να καλύψει τις ανάγκες της Λευκωσίας, ενώ στη μάχη για την κατάσβεση, βοηθούν και άντρες της ΕΜΑΚ καθώς και πυροσβεστικά οχήματα από τη Λάρνακα.

Από τη μεγάλη πυρκαγιά κινδυνεύει και παρακείμενο υποστατικό το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη εταιρίας ενώ η κατάσβεση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 11/4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE