Πάφος: Προδόθηκε από τις ύποπτες κινήσεις του – Τι εντόπισε σπίτι του η Αστυνομία

Πάφος: Προδόθηκε από τις ύποπτες κινήσεις του – Τι εντόπισε σπίτι του η Αστυνομία

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αλλοδαπός επέβαινε οχήματος που εντοπίστηκε από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου να κινείται ύποπτα το βράδυ της Κυριακής 10/4  στην περιοχή της κοινότητας Τάλας. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του αλλά και στην οικία του, η Αστυνομία εντόπισε  διάφορα αντικείμενα που εκτιμά πως αποτελούν προϊόν διαρρήξεων και κλοπών. Ανάμεσα στα αντικείμενα είναι χρυσαφικά, δαχτυλίδια, φωτογραφικές μηχανές, διάφορα τσαντάκια και άλλα.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πάφου και ανακρινόμενο έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE