Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο στην Τόχνη σήκωσε την γειτονιά στο πόδι

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο στην Τόχνη σήκωσε την γειτονιά στο πόδι

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σήμερα τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του 42χρονου ιδιοκτήτη του, στην Τόχνη, της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 02.15 τα ξημερώματα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε όχημα ιδιοκτησίας 42χρονου, από την Τόχνη, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο εντός της αυλής της οικίας του.

Από την έκρηξη το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στα τζάμια άλλων δύο αυτοκινήτων της οικογένειας που βρίσκονταν σταθμευμένα στον ίδιο χώρο.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν άνδρες του Αστυνομικού σταθμού Ζυγίου οι οποίοι απέκοψαν το μέρος και φρουρείται, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αρχίζουν εξετάσεις για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το ύστατο χαίρε στην Καίτη Κληρίδου - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Live: Το ύστατο χαίρε στην Καίτη Κληρίδου - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται η κηδεία της Καίτης Κληρίδου, της μοναχοκόρης του Γλαύκου Κληρίδη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Δείτε τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE