Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο στην Τόχνη σήκωσε την γειτονιά στο πόδι

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο στην Τόχνη σήκωσε την γειτονιά στο πόδι

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σήμερα τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του 42χρονου ιδιοκτήτη του, στην Τόχνη, της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στις 02.15 τα ξημερώματα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε όχημα ιδιοκτησίας 42χρονου, από την Τόχνη, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο εντός της αυλής της οικίας του.

Από την έκρηξη το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στα τζάμια άλλων δύο αυτοκινήτων της οικογένειας που βρίσκονταν σταθμευμένα στον ίδιο χώρο.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν άνδρες του Αστυνομικού σταθμού Ζυγίου οι οποίοι απέκοψαν το μέρος και φρουρείται, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αρχίζουν εξετάσεις για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE