Δύσκολες ώρες στον ΑΝΤ1! «Έφυγε» πατέρας πασίγνωστου παρουσιαστή!

Δύσκολες ώρες στον ΑΝΤ1! «Έφυγε» πατέρας πασίγνωστου παρουσιαστή!

Μάλιστα ζήτησε από τους φωτορεπόρτερ να σεβαστούν την δύσκολη στιγμή, που βιώνει.

Πέθανε ο πατέρας του Λιάγκα και γι αυτό στην έναρξη της εκπομπής του «Πρωινό» δεν είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ο Θέμης Γεωργαντάς καλημέρισε τους τηλεθεατές και τόνισε πως το ζευγάρι απουσιάζει από την εκπομπή και αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός. Σήμερα τα ξημερώματα ο πατέρας του παρουσιαστή, Γιάννης Λιάγκας "έφυγε" από τη ζωή και ο Γιώργος ζήτησε να σεβαστούν οι φωτορεπόρτερ την συγκεκριμένη δύσκολη στιγμή, που βιώνει.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Λιάγκα.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE