Δύσκολες ώρες στον ΑΝΤ1! «Έφυγε» πατέρας πασίγνωστου παρουσιαστή!

Δύσκολες ώρες στον ΑΝΤ1! «Έφυγε» πατέρας πασίγνωστου παρουσιαστή!

Μάλιστα ζήτησε από τους φωτορεπόρτερ να σεβαστούν την δύσκολη στιγμή, που βιώνει.

Πέθανε ο πατέρας του Λιάγκα και γι αυτό στην έναρξη της εκπομπής του «Πρωινό» δεν είδαμε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ο Θέμης Γεωργαντάς καλημέρισε τους τηλεθεατές και τόνισε πως το ζευγάρι απουσιάζει από την εκπομπή και αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός. Σήμερα τα ξημερώματα ο πατέρας του παρουσιαστή, Γιάννης Λιάγκας "έφυγε" από τη ζωή και ο Γιώργος ζήτησε να σεβαστούν οι φωτορεπόρτερ την συγκεκριμένη δύσκολη στιγμή, που βιώνει.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Λιάγκα.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE