ΠΑΦΟΣ :Του έστησαν παγίδα και του άρπαξαν την τσάντα με τις χιλιάδες – Το κόλπο με τα λάστιχα του αυτοκίνητου έπιασε!

ΠΑΦΟΣ :Του έστησαν παγίδα και του άρπαξαν την τσάντα με τις χιλιάδες – Το κόλπο με τα λάστιχα του αυτοκίνητου έπιασε!

Τους «έπιασαν» όμως η τσάντα δεν βρέθηκε ποτέ!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παραπονούμενος ανέφερε στην Αστυνομία ότι είχε μεταβεί σε Τραπεζικό ίδρυμα για την ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού.

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο και τοποθετώντας τη τσάντα του που περιείχε το χρηματικό ποσό στο κάθισμα του οχήματος του, διαπίστωσε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ότι τα λάστιχα του οχήματος τους ήταν τρυπημένα. 

Κατεβαίνοντας από το όχημα του για να τα ελέγξει οι δράστες κατάφεραν και απέσπασαν τη τσάντα με το περιεχόμενο της και τράπηκαν σε φυγή. 

Η κινητοποίηση των μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου  ήταν αστραπιαία και μετά από καταδίωξη κατάφεραν και προχώρησαν στην σύλληψη δύο προσώπων.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν η Αστυνομία διαπίστωσε πως πρόκειται για δύο νεαρούς Κύπριους οι οποίοι φέρεται να έχουν απασχολήσει κατά επανάληψη την Αστυνομία.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου και ανακρίνονται.

Πηγή — ΚΥΠΕ

Η τσάντα ωστόσο με το χρηματικό ποσό δεν έχει ακόμη εντοπιστεί .

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE