ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονη δάγκωσε και έδειρε Αστυνομικούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονη δάγκωσε και έδειρε Αστυνομικούς

Δεν φτάνει που ήταν μες την παρανομία η 30χρονη,η οποία εντοπίστηκε στο Κίτι, αντέδρασε σε έλεγχο της Τροχαίας. Συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21.30 το βράδυ της Δευτέρας, 1¼, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που διενεργούσαν εκστρατεία για τροχαίες παραβάσεις, ανέκοψαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο που κινείτο με κλειστά τα φώτα πορείας στη Λεωφόρο Μακαρίου στο Κίτι.

Το αυτοκίνητο οδηγείτο από κοπέλα ηλικίας 30 χρόνων, από τη Μολδαβία, έχοντας στη θέση του συνοδηγού την κόρη της ηλικίας 5 χρόνων.

Αστυνομικός ζήτησε από την κοπέλα να δώσει δείγμα για προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης ωστόσο αυτή αρνήθηκε να το πράξει και άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία, δαγκώνοντας το μέλος της Δύναμης στον αριστερό αντίχειρα. Η νεαρή επιτέθηκε στη συνέχεια σε άλλους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στη σκηνή, προκαλώντας τους με τα χέρια της πραγματική σωματική βλάβη.

Η κοπέλα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας και άδεια οδηγού και χωρίς να φέρει τη ζώνη ασφαλείας ενώ συνέχισε να αρνείται να δώσει δείγμα για προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης.

Η 30χρονη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου όπου στην παρουσία του δικηγόρου της κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Τρία μέλη της Αστυνομίας που τραυματίστηκαν από την επίθεση της 30χρονης διακομίστηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top