ΠΑΦΟΣ: Σε έξαλλη κατάσταση ο 48χρονος – Τα έβαλε με χωριανό του και με τους Αστυνομικούς

ΠΑΦΟΣ: Σε έξαλλη κατάσταση ο 48χρονος – Τα έβαλε με χωριανό του και με τους Αστυνομικούς

Έπεσε ξύλο σε χωρίο της Επαρχίας Πάφου. Η συνάντηση στο σπίτι του ενός κατέληξε σε άγριο καβγά.

Συνελήφθη την Δευτέρα (11/04) στις 19:00 απόγευμα, για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 48χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παράνομης εισόδου, απειλής βιαιοπραγίας, κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου, αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης και δημόσιας εξύβρισης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , μέλη της Δύναμης μετέβησαν στο χωριό Κανναβιού ύστερα από παράπονα που διατύπωσαν εις βάρος του 48χρονου για τη συμπεριφορά του κάτοικοι της περιοχής. 

Ο 48χρονος ωστόσο δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας και άρχισε να απειλεί και να εξυβρίζει.

Ακολούθως συνελήφθη ενώ την Τρίτη (12/04) αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού διερευνά την υπόθεση.

ThemaOnline/ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE