Κύπρια εστεμμένη ξύπνησε με λιγούρες! Αυτό είναι το πρωινό της!

Κύπρια εστεμμένη ξύπνησε με λιγούρες! Αυτό είναι το πρωινό της!

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόγευμά της, το οποίο έφτιαξε μόνη της...

Η Μαρκέλλα Μαρίνα σε λίγες βδομάδες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της μωρό. Το κοριτσάκι της την κάνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά όπως όλες οι έγκυοι έχει ανοίξει η όρεξή της. 

Η διαφορά είναι πως η Star Κύπρος 2014 φροντίζει να τρέφεται υγιεινά, φτιάχνοντας η ίδια τα γεύματα της, αρχίζοντας από το πρόγευμά της, το οποίο περιλαμβάνει γιαούρτι, βρώμη και φράουλες και μέλι. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρκέλα είναι μια πολύ κομψή έγκυος και για να διατηρεί τη φόρμα της, εκτός από το ότι τρέφεται υγιεινά, φροντίζει να γυμνάζεται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.