Το πιο σέξι come back! Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στις ελληνικές πασαρέλες! VIDEO

Το πιο σέξι come back! Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στις ελληνικές πασαρέλες! VIDEO

Εμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας των Αθηνών, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη, μιας και δεν γνώριζε κανείς ότι θα εμφανιζόταν με δημιουργία «Nikos Takis».

Το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα της επίδειξης μόδας «Nikos Takis» και ήταν πιο σέξι από ποτέ.... Ουδείς γνώριζε ότι η Τζούλια θα εμφανιζόταν στην εν λόγω επίδειξη και εντυπωσίασε τους πάντες!
 

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην ζωή της στην Αυστρία, την ανορεξία, που πολλοί λένε ότι έχει και αν σκοπεύει να γυρίσει στην Ελλάδα.

Τόνισε πως δεν έχει ανορεξία, αλλά έχει πάρει κάμποσα κιλά. Στη συνέχεια είπε πως δεν έχει σταματήσει το μόντελινγκ ποτέ και στην Αυστρία εργάζεται ως μοντέλο. Θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο ‘όταν θα έχει μία σοβαρή πρόταση και δεν μένει όταν έρχεται στην Αθήνα γιατί οι γονείς της μένουν στην Ίο μιας και έχουν ξενοδοχείο.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE