Υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ: Στη διάθεση των κυπριακών Αρχών ο Θεοφάνης Λώλος!

Υπόθεση ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ: Στη διάθεση των κυπριακών Αρχών ο Θεοφάνης Λώλος!

Στη διάθεση των κυπριακών Αρχών τίθεται ο διευθυντής της εταιρείας μελετών Enviroplan Θεοφάνης Λώλος, ο οποίος αναμένεται να δώσει τη δική του εκδοχή για το σκάνδαλο σε σχέση με τη διαχείριση των σκουπιδιών.

Το απόγευμα της Τρίτης (12/04) οι ελληνικές αρχές ειδοποίησαν επίσημα ότι ο Λώλος τίθεται στη διάθεση των αντίστοιχων αρχών του νησιού μας.

Μέχρι την Δευτέρα (18/04) ανακριτές του ΤΑΕ αναμένεται να μεταβούν στην Ελλάδα για να του πάρουν κατάθεση και να τον συνοδεύσουν στην Κύπρο.

Ο Θεοφάνης Λώλος, φερόταν να ήταν επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας Ηλέκτωρ. Ο κ. Λώλος είναι μέλος του δ.σ. της ελληνικής εταιρείας Envriplan, της εταιρείας συμβούλων που είχαν καθοδηγήσει το κράτος στον διαγωνισμό για την ΟΕΔΑ Κόσης…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ, στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Νίκος Νικολάου, 52 ετών, κάτοικος Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE