LIFESTYLE

Πέρασαν τα χρόνια! Δείτε πως είναι στα 45 της η πανέμορφη «Ροζαλίντα» που βλέπαμε φανατικά στο SIGMA!

Πέρασαν τα χρόνια! Δείτε πως είναι στα 45 της η πανέμορφη «Ροζαλίντα» που βλέπαμε φανατικά στο SIGMA!

Η Ροζαλίντα (η σωστή προφορά είναι Ροσαλίντα) είναι μια τηλενουβέλα μεξικάνικης προέλευσης. Πρωτοπροβλήθηκε το 1999 ενώ στην Κύπρο ήρθε λίγα χρόνια αργότερα μέσα από τη συχνότητα του Sigma και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό

Διαβάστε επίσης: Πέρασαν τα χρόνια! Δείτε πως είναι στα 39 της η «Μιλάγκρος» που βλέπαμε και αγαπήσαμε στο ΡΙΚ2 

Η σειρά προβλήθηκε σε πάνω από 120 χώρες στον κόσμο, μεταξύ των οποιών η Ελλάδα και η Κύπρος. Έκτοτε έχει ξαναπροβληθεί πολλές φορές σε επανάληψη και από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, κάνοντας την Τhalia, που υποδυόταν την Ροζαλίντα μια από τις πιο αναγνωρίσιμες ηρωίδες με εκατομμύρια θαυμαστές.

Λίγα λόγια για τη σειρά (Για τους νεότερους)

Η Ροζαλίντα είναι μια εικοσάχρονη όμορφη κοπέλα που πουλάει λουλούδια και αναλαμβάνει στολισμούς καλών εστιατορίων. Μια μέρα, η πρωταγωνίστρια συναντά τον Φερνάντο Χοσέ, έναν πλούσιο άντρα της καλής κοινωνίας που παίζει πιάνο στο εστιατόριο που στολίζει αυτή. Ερωτεύονται με την πρώτη ματιά, παντρεύονται και κάνουν ένα παιδι αλλά η μητριά του Φερνάντο Χοσέ, Βαλέρια, δεν συμπαθεί καθόλου τη Ροζαλίντα εξαιτίας του κοινωνικού της επιπέδου και επειδή είναι φτωχή και προσπαθεί να χωρίσει το ζευγάρι. Μετά από καιρό ο Φερνάντο Χοσέ την εγκαταλείπει εξαιτίας μιας σκευωρίας της Βαλέρια και η τελευταία απαγάγει την κόρη της Ροζαλίντα. Τότε, η πρωταγωνίστρια παθαίνει κατάθλιψη και χάνει τη μνήμη της περιπλανώμενη στους δρόμους μέχρι που κάποιος θα τη βοηθήσει και τελικά, μέσα από συμπτώσεις θα ξαναειδωθεί με τον Φερνάντο Χοσέ που την θεωρούσε νεκρή.

Μετά το τέλος των 80 επεισοδίων η Τhalia επαιξε ξανά στην Κυπριακή τηλεόραση, με μεγάλη επιτυχία όπως η σειρά «Μαρία της Γειτονιάς» ενώ στις Φιλιππίνες ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία η σειρά που γυρίστηκε ένα remake το 2010!

Από τα μέσα του 2000 όμως η Thalia μένει μακριά από τις μικρές οθόνες μας για αυτό την βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε! Όπως θα δείτε παραμένει πανέμορφη, με τον χρόνο να της έχει φερθεί και αυτής (όπως και της Μιλάγκρος) πολύ ευγενικά!

Βέβαια όπως αναφέρουν δημοσίευμα η 45χρονη τραγουδίστρια( ναι έτσι κάνει καριέρα) έχει καλό πλαστικό!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top