ΕΛΕΟΣ! Τον έλουσε με καυτό νερό επειδή έφαγε το μισό hot dog της κοπέλας του!

ΕΛΕΟΣ! Τον έλουσε με καυτό νερό επειδή έφαγε το μισό hot dog της κοπέλας του!

Ένα βίντεο-σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν 28χρονο να λούζει με καυτό νερό έναν συνάδελφό του επειδή έκλεψε το μισό hot dog της κοπέλας του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, σε 5,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 28χρονος Kian-Wee Show μετά την ανατριχιαστική επίθεση σε συνάδερφό του. (το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2015 στη Νέα Ζηλανδία)

Στο βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται ο 28χρονος να στέκεται δίπλα από το τραπέζι των συναδέρφων του. Στην συνέχεια φεύγει και αφού έχει πάρει έναν κουβά με καυτό νερό, επιστρέφει στο τραπέζι και περιλούζει τον Bin Wu, φωνάζοντάς του.

Ο Bin Wu μεταφέρθηκε στο τμήμα πρώτων βοηθειών. Υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στην πλάτη, τον λαιμό και το κεφάλι και θα χρειαστεί να περάσουν 3 χρόνια μέχρι να ανακάμψει από τα τραύματά του

πηγη: star

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.